HSV DE RUISVOORN HELDEN

Aanvraag formulier Vispas en lidmaatschap

Let op lees onderstaande goed door voor u verder gaat met de aanvraag

Door de corona pandemie is onze vereniging behoorlijk hard gegroeid. Als wij de groei onbeperkt laten doorgaan dan zal dit onverantwoord zijn voor zowel de vis als de natuur rondom de vijver. Het bestuur heeft er voor gekozen om de aanvraag voor een lidmaatschap via deze weg te doen.
Elke aanvraag zal in behandeling worden genomen en het bestuur zal altijd een bericht sturen of uw aanvraag positief of negatief zal worden beoordeeld.

Bij de aanvraag zullen wij voorrang verlenen aan jeugdleden.

Via dit formulier vraagt u de Vispas en het lidmaatschap HSV De Ruisvoorn aan. Een lidmaatschap is altijd inclusief Vispas.

Als u via dit formulier een vispas aanvraagt zullen wij met de gegevens die u hier invult een Voorlopig bewijs van lidmaatschap voor u invullen. Als alle gegevens juist zijn ingevuld zullen wij dit Voorlopig bewijs van inschrijving voor u gereed maken. Wij nemen contact met u op zodra het voorlopig bewijs van lidmaatschap gereed is voor afhandeling.

Indien u ook het boekje de Gezamenlijke Lijst van Nederlandse VIS wateren en de aanvulling wenst te ontvangen dan komen er extra kosten bij van € 5,00 per lid. Deze keuze kunt u aangeven in het aanvraag formulier. U kunt uiteraard ook gebruik maken van de gratis visplanner app te vinden in de app-store of play-store.

U dient dit bewijs zelf op afspraak te komen afhalen. Bij het afhalen van het Voorlopig bewijs van lidmaatschap dient u dit direct te betalen of een machtiging af te geven aan sportvisserij Nederland voor het jaarlijks automatisch betalen van uw lidmaatschap. Doet u dit niet dan zal sportvisserij Nederland u € 5,00 in rekening brengen aan extra te maken administratiekosten. We beschikken over de mogelijkheid tot pinbetalingen. We willen u dan ook dringend verzoeken om de betaling per pin te voldoen. 

Zodra u dit formulier verzend geeft u ook aan akkoord te gaan met onze voorwaarden en het privacystatement beide zijn op onze website te vinden onder het kopje vergunningen.

Indien u vragen heeft dan stel die via mail aan   of  doe dit dan voor u alle gegevens invult. 

 

U heeft geen voorletters ingevuld

U heeft geen roepnaam ingevuld

Invalid Input

U heeft geen achternaam ingevuld

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

U heeft geen geldige geboortedatum ingevuld

U heeft geen keuze gemaakt

U heeft geen geldig telefoonnummer ingevuld

U heeft geen geldig e-mail adres ingevuld

U heeft niet ingevuld of u de boekjes wel of niet wilt ontvangen

U geeft geen geldige IBAN ingevuld

U heeft geen geldige BIC code ingevuld

U heeft geen geldige rekening houder ingevuld

U bent niet akkoord gegaan met onze voorwaarden en privacy statement

Invalid Input