HSV DE RUISVOORN HELDEN

De jeugdcursus 2020 is volledig afgelast. De Corona crisis heeft ons hier toe doen besluiten. Het bestuur vind het jamer dat ze de jeugd dit jaar moet teleur stellen. Alle opgaves blijven geldig voor het jaar 2021. Alle deelnemers heben een mail gehad met meer info.

 

Jaarlijks wordt er voor de jeugd bij voldoende animo een echte viscursus gegeven. Deze bestaat uit 4 lessen waar je de grond beginselen van het vissen worden geleerd. Deze cursus geeft je een goede basis om de juiste vistechnieken onder de knie te krijgen. Na het volgen van deze cursus krijg je een certificaat en kun je zelfstandig gaan vissen aan de waterkant van onze mooie vijver.


Uiteraard valt er meer te ontdekken. Dat zul je gaan ervaren tijdens het vissen zelf. Door regelmatig zelf te gaan vissen na deze cursus leer je nog veel meer en ontwikkel je je eigen stijl, maar ook door te kijken en te vragen aan de ervaren vissers die regelmatig aan de waterkant te vinden zijn leer je nog meer en sneller.


Het jaar erna mag je nogmaals deze cursus volgen om je nog verder te verdiepen in het vissen. Maar er is meer. Je mag al direct meedoen met de koningswedstrijden voor de jeugd en misschien val je wel in de prijzen. Wie weet wordt je wel een echte wedstrijd visser en kwalificeer je jezelf wel tot deelname aan een Limburgs kampioenschap of mag je mee doen aan het Nederlands kampioenschap. Het wedstrijdschema vind je onder het menu agenda jeugd.

Lijkt je dit een spannende maar ook leuke hobby voor de toekomst? Meld je dan snel aan via het aanmeld formulier onder het kopje Jeugd in de menubalk.

Op de foto pagina vind je foto's van de cursus zodat je een indruk kunt krijgen hoe een cursus eruit ziet.