H.S.V. De Ruisvoorn Helden

HSV De Ruisvoorn heeft een eigen kleding lijn. Wil je ook kleding bestellen kijk dan op de pagine kleding op onze website.

De Rabo ClubSupport stemming is gesloten en de uitslag is bekend. Lex uiting heeft de uitslag bekend gemaakt
 
Kijk snel op YouTube voor de uitslag. Klik hier voor het filmpje en deel dit zovaak mogelijk
Laat iedereen in je omgeving dit filmpje bekijken op YouTube en wie weet verdienen we hier nog een extraatje mee.

De volgende wedstrijd (wedstrijd 19) wordt niet gevist op de Noordervaart maar gewoon op de eigen vijver.

Zorg dat alle wedstrijdvissers hiervan op hoogte zijn zodat zij niet bij de Noordervaart staan te wachten op de loting.

Dus 19 oktober om 13.15 uur loten op de Breeërpeel.

Schrijf maar op in jullie agenda op 31 oktober zal de evaluatievergadering voor wedstrijdvissers plaats vinden in ons clubgebouw. Deze zal om 19:30 uur starten.

Op donderdag 10 oktober zijn wij met 8 personen gaan assisteren bij het afvissen van een vijver op het Auxiliatrix terrein in Venlo. De firma P. Kalkman zou het afvissen van de vijver aanpakken. Toen wij arriveerde om 9 uur had men net een trek met de zegen gedaan en dat was voor iedereen een verrassingwat daar uit tevoorschijn kwam. Een aantal kleine en een paar wat grotere karpers variërend van 1 tot wel 4 kilo volgens de mensen die het afvissen deden. Men sprak meteen van zeer gezonde en mooie vissen.

Ook kwam er veel giebel naar boven, meerdere goedwinden, gewone winde. Dat het afvissen zeer zorgvuldig gebeurde kon men merken aan dat ook de kleinste visjes van 2 cm boven water kwamen. Het aantal voorns viel enigszins tegen. Na het vissen met de zegen werd de vijver opgedeeld in 3 compartimenten en hierna werd de vijver 3 tot 4 maal electrisch afgevist. Op diverse plaatsen hebben wij nog mooie waterlelies mogen uitsteken die we in de kooien die wij momenteel plaatsen kunnen poten.

Al met al is volgens schatting van de afvissers ± 250 kilo vis naar de visvijver in Helden verhuisd. Daar is de visclub best blij mee. Door op die dag SAMEN te werken zijn wij tot dit mooie resultaat gekomen. Mensen een welgemeend BEDANKT.

Voor foto's klik HIER  Er staat ook een filmpje online onder foto's en dan video's.

HSV De Ruisvoorn is druk doende met het in orde maken van het ledenadministratie systeem voor het volgende visjaar.

Dat betekend dat wij in week 43 (21-25 oktober 2019) de contributie gaan innen bij de leden die een automatische incasso hebben afgegeven.
Leden die geen machtiging hebben afgegeven krijgen een rekening aan huis. Daarin staat vermeld hoe zij aan hun verplichting kunnen voldoen.
Bent u het niet eens met de afhouding dan willen wij u er op wijzen dat u dan 8 weken het recht heeft om dit ongedaan te maken. Dit dient u zelf bij uw eigen bank te regelen.

Op deze manier kunnen wij in week 51 beginnen met de distributie van de vergunningen en vispassen zodat iedereen ook op 1 januari zijn nieuwe vispas en vergunning heeft.

Vanaf 27 september tot en met 11 oktober 2019 gaat het weer gebeuren. Dan mogen Rabobank leden stemmen welke vereniging hun steun krijgt voor de projecten die zij ten uitvoer willen brengen. Voorheen was dit de Rabobank Clubkas Campagne tegenwoordig heet dit
Rabo ClubSupport.
 
HSV De Ruisvoorn is ook een van de kandidaten die hier aan mee doet.
 
Binnenkort zullen alle leden van de Rabobank de mogelijkheid krijgen om te stemmen op hun favoriete vereniging. Via deze weg doen wij dan ook een oproep aan allen om te stemmen voor HSV De Ruisvoorn. We kunnen deze steun goed gebruiken voor diverse projecten. Dit jaar gaan we vooral voor het jeugdwerk. Om te kunnen blijven bestaan hebben we de jeugd heel hard nodig. We geven jaarlijks een mooie jeugdcursus en daar aangekoppeld 4 koningswedstrijden. Daarvoor is budget nodig. De koningswedstrijden worden daarnaast nog eens beloond met prachtige prijzen die de jeugd nodig heeft om door te kunnen groeien naar een goede zelfstandige visser.
 
Via deze koningswedstrijden krijgen wij ook een goed beeld wie er namens HSV De Ruisvoorn geselecteerd kan worden voor het Limburgs kampioenschap en hopelijk om van daaruit onze vereniging te vertegenwoordigen op Nederlands kampioenschap.
 
Voor al dit is uiteraard budget nodig. Rabo ClubSupport is daar een zeer mooie aanvulling voor. Stimuleer uw kennissen, opa's en oma's, familieleden om te stemmen voor HSV De Ruisvoorn. Wij zijn u daar dankbaar voor.
RABO ClubSupport Adv a5 Liggend 2 03

Vacature Kantine beheerder.

HSV De Ruisvoorn Helden is opzoek naar een kantinebeheerder (M/V/GN). De kantine beheerder dient een actieve rol te spelen binnen de vereniging. De werkzaamheden vinden plaats op basis van vrijwilligerswerk. De voorkeur gaat uit naar één van onze eigen leden of naar één van de partners van onze leden. Je werkt in de kantine met geld van en voor de vereniging. Betrouwbaar- en eerlijkheid is dus van groot belang. Je communiceert voornamelijk via mail of app met het secretariaat.

Je bent een Teamplayer en kunt goed communiceren met onze leden.

Je zorgt ervoor dat de benodigde voorraad voor de kantine op peil is en blijft.

Je gaat zelf inkopen doen met toestemming van het bestuur, voorzitter, secretaris of penningmeester. (je krijgt een pasje voor inkoop op rekening bij een van onze sponsors)

Je bent verantwoordelijk het openhouden van de kantine tijdens evenementen maar ook voor de verkoop van snacks en drank in de kantine tijdens evenementen of andere activiteiten.

Je houd de kantine en toilet schoon.

Je gaat dag en week vergunningen verkopen.

Je hebt de mogelijkheid om de kantine tijdens de zomerperiode op enkele dagen open te houden zodat vissers en wandelaars hier gebruik van kunnen maken. (geen vereiste)

We beschikken over een pinapparaat waarvoor je een app op je mobile telefoon nodig hebt en waar jij toegang tot krijgt voor pinbetalingen. (pin betalingen genieten onze voorkeur)

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen daar waar nodig kun je altijd om hulp vragen na een evenement. Er zijn altijd wel een aantal leden die willen meehelpen met opruimen enz. Je bent aanspreekpunt en verantwoordelijk voor al onze kantinediensten.

Reacties of sollicitaties graag met goede onderbouwing naar  

Via de website van sportvisserij Limburg kun je nu ook de regio editie lezen. Daarin het mooie artikel over de Helden uit Helden met mooie foto's. Een stukje verder staat er nog een artikel over het Citaverde ook daar staat een van onze leden in beeld.

Deze editie is te vinden via deze link: https://www.sportvisserijlimburg.nl/over-ons/regio-editie-van-het-visblad.html

Je kunt onze vereniging ponsoren door middel van online aankopen. Dat gaat heel makkelijk. Dit zijn winkels zoals Bol.com, Mediamarkt, Cool Blue, Booking.com, KLM en ga zomaar door. Door via deze site jouw aankopen te doen zullen deze bedrijven een bepaald bedrag aan onze vereniging doen toe komen. Dat is sponsorgeld wat u als lid kunt doneren door simpel uw aankoop via deze weg te doen.

Iedereen kan hier gebruik van maken. Nodig dus al je familieleden uit om via deze weg hun aankopen te doen.

Wil je ons sponsoren zonder dat het je wat extra's kost doe dan voortaan je aankopen via sponsorkliks en steun  onze vereniging. Neem maar eens een kijkje op de winkel pagina van sponsorkliks
https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?show=all 

Of klik op het logo van sponsorkliks wat op onze website staat.

SponsorKliks, gratis sponsoren!