HSV DE RUISVOORN HELDEN

Het bestuur heeft per direct alle activiteiten voor de rest van het jaar afgelast dit i.v.m. de nieuwe corona maatregelen. Dus de competitie zowel op zaterdag en woensdag is hiermee beëindigd.
Bij deze vanuit de ledenadministratie het vriendelijke verzoek aan alle leden om er zorg voor te dragen dat uw gegevens die wij in ons systeem hebben staan kloppen. Op dit moment zijn er vele leden waarvan hun email, telefoonnummer of adresgegevens niet blijken te kloppen.
 
Op deze manier kunnen wij u op geen enkele manier bereiken.
 
Gaat u verhuizen krijgt u een ander adres, een ander e-mailadres, nieuwe bankrekening of noem maar op meld dit dan bij de ledenadministratie. Alleen op die manier kunnen wij garanderen dat u ook alle info krijgt die wij versturen. Maar u bent er ook zeker van dat u de vispas en vergunning op het juiste adres ontvangt.
 
U bent hier zelf verantwoordelijk voor.
 
Mocht uw adres niet kloppen dan wordt de vispas in februari retour gestuurd naar sportvisserij Nederland. Wilt u toch weer uw vispas hebben dan dient u zich geheel opnieuw in te schrijven met alle kosten die daar aan verbonden zijn.
 
Hou uw gegevens up to date en zorg dat deze gegevens terecht komen bij de ledenadministratie via mailadres of per post naar het bekende postadres.

 

SponsorKliks, gratis sponsoren!