HSV DE RUISVOORN HELDEN

Het bestuur heeft per direct alle activiteiten voor de rest van het jaar afgelast dit i.v.m. de nieuwe corona maatregelen. Dus de competitie zowel op zaterdag en woensdag is hiermee beëindigd.

Vrijdagavond 14-6-2019 was de laatste Koningswedstrijd voor de jeugd. Alle eerdere wedstrijden zorgden ervoor dat de uitslagen kort bij elkaar lagen. We mochten ons wederom op een grote opkomst verheugen. Na de loting ging de wedstrijd van start. Er werd wel vis gevangen maar de grote vangsten bleven uit. Dat zorgde ervoor dat de einduitslag nog spannender zou worden. Er waren veel supporters aanwezig op deze avond. Gelukkig zat het weer mee. Uiteindelijk ging Roy Moonen aan de haal met de dagprijs.

Net als alle vorige edities was er ook dit jaar voor elke deelnemer een prijs aan het einde van de koningswedstrijden. Onze sponsors hadden er voor gezorgd dat we een mooie volle prijzentafel konden presenteren met grote en bruikbare prijzen. Een van de sponsors (JD Floats) was zelf aanwezig en heeft zo links en recht nog wat meegeholpen in de begeleiding van de jeugd. Mooi om te zien hoe de jeugd hem aan het hart ging. De organisatie kreeg ook mooie complimenten van hem voor het feit dat we dit voor elkaar konden krijgen.

Uiteraard willen we onze sponsoren bedanken voor het beschikbaar stellen van de prijzen. Deze prijzen zullen de jeugd nog eens extra stimuleren richting de toekomst.

JD Floats Melick
Discus Ebisch Panningen
Fish Inn Venlo
Dieren winkel en hengelsport Johan Liessel

Allen bedankt voor het geweldige prijzen pakket.

Onze voorzitter sprak ook nog een woordje en liet duidelijk merken dat de jeugd veel geleerd heeft op de cursus en dat ze nu al op een behoorlijk niveau zitten dankzij de inzet van het jeugdteam. Hij dankte het jeugdteam voor het werk wat zij verzet hebben om de jeugd een goede begeleiding te geven. Tevens nodigde hij alle jeugdleden uit om op zaterdag ook mee te komen vissen met de senioren en die eens goed visles te geven. (complete agenda senioren staat op de website).

De jeugdvoorzitter nodigde nog twee jeugdleden uit om aspirant jeugdleider te worden. Zij hadden het laatste cursus jaar duidelijk laten zien dat ze er klaar voor waren. Roy Moonen en Tijs Langen accepteerde de uitnodiging met een grote glimlach en zijn vanaf nu toegevoegd aan het jeugdteam. Roy en Tijs veel succes en welkom bij het team.

De totale uitslag van de koningswedstrijden is als volgt:

1: Rooy Moonen  Koning U15 2019
2: Raf Kuijpers
3: Lucas Engels

Allen gefeliciteerd met het behaalde resultaat.

(Alle foto's zijn te vinden op de website)

DSC 3347DSC 3360DSC 3368DSC 3369DSC 3454

SponsorKliks, gratis sponsoren!