HSV DE RUISVOORN HELDEN

Het bestuur heeft per direct alle activiteiten voor de rest van het jaar afgelast dit i.v.m. de nieuwe corona maatregelen. Dus de competitie zowel op zaterdag en woensdag is hiermee beëindigd.

Vrijdag 5-5-2017 was de eerste koningswedstrijd voor de jeugd.
In de categarie U25 mochten we 7 deelnemers begroeten en in de categorie U15 4 deelnemers. 

Om 18:30 gingen we van start. Het eerste uur ging wat stroef maar daarna kwam het goed opgang. In de categorie U15 werd wat minder gevangen. Maar gelukkig had iedereen visje te pakken. Bij de U25 werd er volop gevangen in het tweede uur van de wedstrijd. De ene brasem na de andere werd gevangen wat uiteindelijk een mooi resultaat opleverde over beide categorien van ruim 35,8 kg aan vis. Niet slecht voor een twee uur durende wedstrijd.

U15 ging wat moeilijk van start maar wij gaan er van uit dat ze bij de volgende wedstrijd er lekker inzitten en dan ook de nodige visjes of vissen gaan vangen. We willen daan ook onze nieuwe jeugdleden uitnodigen om mee te vissen. lekker gezellig, spannend maar als je 3 wedstrijden mee vist heb je ook nog een prijs verdient. Laat dit niet aan je voorbij gaan en kom lekker mee doen. Jeugdleiders staan voor jullie klaar om te helpen als het nodig is.

Uitslag wedstrijd is hier onder beschikbaar.

ARI Docs Viewer: 'https://hsvderuisvoorn.nl/images/PDF/Koningswedstrijd-jeugd-1.pdf' file doesn't exist. Check that the correct path to the file is specified. The path is a case sensitive.
 

 

SponsorKliks, gratis sponsoren!