HSV DE RUISVOORN HELDEN

Om één dag of één week op onze schitterende visvijver te vissen heeft u geen VISpas nodig. Een vergunning van de vereniging is dan al voldoende. Besluit u om 2 weken te gaan vissen dan heeft u wettelijk wel een VISpas en de vergunning van de vereniging nodig.

 

Omschrijving Dag Week VISpas
Junioren tot 14 jaar 2,50 7,00  Niet nodig*
Vanaf 14 jaar en ouder 6,00 15,00 Niet nodig*
Collectieve vergunning** 25,00 /dagdeel N.V.T. Niet nodig

Besluit u om 2 weken te gaan vissen dan heeft u wettelijk wel een VISpas en de vergunning van de vereniging nodig.
** Afhuren per dagdeel vanaf 10 tot 25 personen €25,00. Bij meer dan 25 personen tot maximaal 35 personen € 2,00 p.p. extra.

U zorgt zelf voor het benodigde aas en voer. Aas en voer dienen te voldoen aan de wettelijk eisen. Tubifex en Vers de vase zijn ten strengste verboden. Het lokvoer mag niet meer dan 500 gram aangemaakt zijn per persoon. Dit geld ook voor eventuele granen, hennep, mais, zaden en boilies.
 
Een dagdeel bestaat uit een morgen of een middag en bedraagt maximaal 4 uur. Eventuele afwijkingen kunnen mogelijk zijn in overleg met het bestuur van de vereniging.

Collectieve vergunning (tijdig aanvragen) via dit formulier  Let op dat u ook het volledig ingevulde deelnemers formulier ingevuld meebrengt tijdens uw vissessie. Betreffende formulier wordt bij de bevestiging van uw aanvraag verzonden naar het opgegeven e-mail adres.

Let op de mee vis toestemming van sportvisserij Nederland is niet geldig op ons viswater. Deze is alleen geldig op de wateren genoemd in de gezamenlijke lijst van Nederlandse viswateren en de aanvulling of vermeld in de visplanner app.


Dag en week vergunningen zijn te koop bij:

Discus Ebisch, granen, zaden en hengelsportbenodigdheden.
Ruijsstraat 22 Panningen.
www.discus.nl/dierenwinkel/panningen/


Camping De Heldense Bossen te Helden.
De Heldense Bossen 6 te Helden.
www.heldensebossen.ardoer.com

De Bondj.
Baarskampstraat 4 te Kessel.
www.debondj.nl

Hanssenhof recreatieboerderij
Kesselseweg 32-32a
Helden
www.hanssenhof.nl

Camping 't Vossevenveld
Roggelseweg 131 
5987 NC Egchel
www.vossenveld.nl