HSV De Ruisvoorn Helden

U kunt altijd lid worden van HSV "De Ruisvoorn" Helden. 
Het eerste jaar betaalt u bij ons de prijs van de vergunning en de aanvraag van de VISpas + inschrijfgeld. 
Daarnaast geeft u verplicht een machtiging af zodat ieder jaar automatisch de vergunning betaald wordt en bij u afgeleverd wordt. Bent u reeds elders lid dan zal het lidmaatschap goedkoper zijn. U hoeft immers de afdracht die u elders betaald niet bij ons te betalen. U krijgt dan een extra vispas.

Alle leden krijgen bij ons een VISpas. Dus ook de jeugdleden.

De VISpas is online te bestellen. U doet dit rechtsreeks bij sportvisserij Nederland. Klik daarvoor rechts op de pagina op de afbeelding van de VISpas, vul al de gevraagde gegevens in. Sportvisserij Nederland zal uw aanvraag afhandelen en de vispas toesturen. Voor alle vragen over de vispas, wijzigingen van adres enz, opzeggen neemt u contact op met sportvisserij Nederland.
Zij zijn bereikbaar via:  of per telefoon op nummer 0900-2025358 (€ 1,00 per gesprek)
of MijnSportvisserij https://www.mijnsportvisserij.nl   

Wij nemen na de aanmelding contact met uw op voor het afhalen van de lidmaatschapskaart/vergunning voor onze vijver of wij bezorgen de vergunning bij u thuis. Wij streven erna dat u binnen 3 tot maximaal 5 werkdagen uw lidmaatschapskaart/vergunning in huis heeft of kunt afhalen. Vergunning kan alleen worden afgehaald als u in het bezit bent van een VBL en een betalingsbewijs.

U mag pas vissen op ons water als u daadwerkelijk de lidmaatschapskaart/vergunning ontvangen heeft.

Bij de aanvraag van uw vispas gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy statement die verbonden zijn aan het lidmaatschap.  Welke ook te vinden zijn onder het kopje vergunning.

 

Omschrijving Lidmaatschap* Inschrijfgeld ** Totaal
Junioren tot 14  15,25 3,00 18,25
Junioren 14 t/m 18 44,50 4,00 48,50
Senioren vanaf 19  51,50 4,00 55,50
Extra vispas vanaf 19 jaar 29,00 4,00 33,00

*   Lidmaatschap is inclusief VISpas. VISpas verplicht voor alle leden.
** Blijf je lid dan vervalt het inschrijfgeld in het tweede jaar.


Vispasmee

Let op de mee vis toestemming van sportvisserij Nederland is niet geldig op ons viswater. Deze is alleen geldig op de wateren genoemd in de gezamenlijke lijst van Nederlandse viswateren en de aanvulling of vermeld in de visplanner app.