HSV De Ruisvoorn Helden

Alle activiteiten zijn tot 1 juni afgelast. De agenda's zijn aangepast. Alle overige wedstrijden zijn onder voorbehoud in afwachting van de overheid. Ga je vrij vissen hou voldoende afstand van je mede vissers!!!

U kunt altijd lid worden van HSV "De Ruisvoorn" Helden. 
Het eerste jaar betaalt u ons de prijs van de vergunning en de aanvraag van de VISpas contant + administratiekosten / inschrijfgeld. 
Daarnaast kunt u een machtigingsformulier invullen zodat ieder jaar automatisch de vergunning bij u afgeleverd wordt. De administratiekosten komen dan te vervallen.

Aanmelden kan via de mail. Op de contactpagina staan de mailadressen. Na de aanmelding wordt een afspraak met u gemaakt om de benodigde papieren in te vullen, de VISpas aan te vragen, het machtigingsformulier in te vullen en om contant af te rekenen. Alle leden krijgen bij ons een VISpas. Dus ook de jeugdleden. Voorkeur voor aanvraag lidmaatschap is via de online bestelmodule van de vispas op onze website.

De VISpas is ook online te bestellen. Klik daarvoor rechts op de pagina op de afbeelding van de VISpas, vul al de gevraagde gegevens in. Wij nemen na de aanmelding contact met uw op voor het afhalen van de vergunning voor onze vijver. Vergunning kan alleen worden afgehaald als u in het bezit bent van een VBL en een betalingsbewijs.

Let op wij versturen geen lijsten van viswateren meer per post. Leden die per post de vergunning ontvangen dienen zelf zorg te dragen voor een geldig boekje of de aanvulling. Wilt u het boekje toch van ons ontvangen dan kunt u dat via een mail kenbaar maken bij de ledenadministratie. Hier zijn dan wel kosten aan verbonden. U kunt de lijst (boekje en of aanvullingslijsten) ook bestellen bij Sportvisserij Nederland https://www.sportvisserijnederland.nl/webwinkel/ .
Wij hanteren dezelfde kosten als Sportvisserij Nederland.

Om lid te worden hanteren wij enkele algemene voorwaarden. Deze kunt u ook terug vinden op onze website onder het kopje vergunning. Zodra u de vispas online besteld of u het lidmaatschap op afspraak via VBL aanvraagt bij onze ledenadministratie gaat u akoord met deze algemene voorwaarden. Verder kunt u hier ook ons Privacy Statement bekijken.

 

Omschrijving Lidmaatschap* Inschrijfgeld ** Totaal
Junioren tot 14  15,25 3,00 18,25
Junioren 14 t/m 18 44,50 4,00 48,50
Senioren vanaf 19  51,50 4,00 55,50

*   Lidmaatschap is inclusief VISpas. VISpas verplicht voor alle leden.
** Blijf je lid dan vervalt het inschrijfgeld in het tweede jaar.


Vispasmee

Let op de mee vis toestemming van sportvisserij Nederland is niet geldig op ons viswater. Deze is alleen geldig op de wateren genoemd in de gezamenlijke lijst van Nederlandse viswateren en de aanvulling of vermeld in de visplanner app.

 

 

Vispas online bestellen?
Klik op de vispas
vispas 2017

Vangstenregistratie formulier