HSV De Ruisvoorn Helden

Maandag 13 juli zijn de plaatsen 40 tot en met 57 en 1 tot en met 13 gereserveerd voor jeugdwerk Schin op Geul. Deze komen de gehele dag vissen met een groep jongeren. Wil je gaan vissen hou daar dan rekening mee. De plaatsen dienen vanaf 7 uur in de ochtend vrij te zijn.

U kunt altijd lid worden van HSV "De Ruisvoorn" Helden. 
Het eerste jaar betaalt u bij ons de prijs van de vergunning en de aanvraag van de VISpas + administratiekosten / inschrijfgeld. 
Daarnaast geeft u verplicht een machtiging af zodat ieder jaar automatisch de vergunning betaald wordt en bij u afgeleverd wordt. De administratiekosten komen dan te vervallen. Bent u reeds elders lid dan zal het lidmaatschap goedkoper zijn. U hoeft immers de afdracht die u elders betaald niet bij ons te betalen. U krijgt dan een extra vispas.

Alle leden krijgen bij ons een VISpas. Dus ook de jeugdleden.

De VISpas is online te bestellen. Klik daarvoor rechts op de pagina op de afbeelding van de VISpas, vul al de gevraagde gegevens in. Wij nemen na de aanmelding contact met uw op voor het afhalen van de vergunning voor onze vijver of wij bezorgen de vergunning dit alles normaal gesproken binnen 3 werkdagen. Vergunning kan alleen worden afgehaald als u in het bezit bent van een VBL en een betalingsbewijs.

U mag pas vissen op ons water als u daadwerkelijk de vergunningskaart ontvangen heeft.

Bij de aanvraag van uw vispas gaat u akkoord met de algemene voorwaarden die gesteld zijn aan het lidmaatschap.
Deze zijn te vinden onder het kopje vergunning.

Let op wij versturen geen lijsten van viswateren meer per post. Leden die per post de vergunning ontvangen dienen zelf zorg te dragen voor een geldig boekje of de aanvulling. Leden tot 16 die het boekje toch van ons willen ontvangen kunnen dat via een mail kenbaar maken bij de ledenadministratie zij zullen het boekje gratis ontvangen. Alle overige nieuwe leden dragen er zelf zorg voor dat ze of de visplanner app (gratis te gebruiken) of de boekjes gebruiken. U kunt de lijst (boekje en of aanvullingslijsten) bestellen bij Sportvisserij Nederland https://www.sportvisserijnederland.nl/webwinkel/ .

Verder kunt u onder het kopje vergunning ook ons Privacy Statement bekijken.

 

Omschrijving Lidmaatschap* Inschrijfgeld ** Totaal
Junioren tot 14  15,25 3,00 18,25
Junioren 14 t/m 18 44,50 4,00 48,50
Senioren vanaf 19  51,50 4,00 55,50
Extra vispas vanaf 19 jaar 29,00 4,00 33,00

*   Lidmaatschap is inclusief VISpas. VISpas verplicht voor alle leden.
** Blijf je lid dan vervalt het inschrijfgeld in het tweede jaar.


Vispasmee

Let op de mee vis toestemming van sportvisserij Nederland is niet geldig op ons viswater. Deze is alleen geldig op de wateren genoemd in de gezamenlijke lijst van Nederlandse viswateren en de aanvulling of vermeld in de visplanner app.

 

 

Vispas online bestellen?
Klik op de vispas
vispas 2017

Vangstenregistratie formulier